I Home I Provence I Vaucluse I Sablet-dorp I Castel Sablet-vakantiedomein I vakantiewoning I wijninfo I aanvraagformulier I

Vakantiewoning


De vakantiewoning is nummer 5. Ze bevindt zich in de verste hoek van het domein zodat u door niemand kan gestoord worden.U kunt permanent beschikken over een dubbele parkeerplaats, direct aan de inkompoort links.

De totale oppervlakte van de woning bedraagt 62 m². Tijdens de dag kan men de woning afsluiten door middel van vaste luiken. Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren, zodat de woning ’s avonds en ’s nachts kan afgekoeld worden.
Er zijn 2 slaapkamers in totaal voor 6 personen. Bovendien kan de zetel in de living ook nog als slaapbed gebruikt worden voor 2 extra personen.

In beide slaapkamers is er airco. Als het in het hoogseizoen 's avonds niet meer afkoelt, zet dan de airco een uurtje voor het slapengaan aan. U kan dan zonder probleem de hele nacht rustig en fris slapen.

Bed- en badlinnen dient meegebracht te worden.Bedlinnen= onderlaken, kussenslopen en dekbedovertrek. Grote slaapkamer: 160x200 cm uit één stuk. Stapelbedden: 200x90cm.

Als u de vaatwasmachine wil gebruiken dient u vaatwastabletten zelf mee te brengen of aan te kopen.

Gelijkvloers

Keuken met ruime koelkast met groot diepvriesvak, electrische kookplat, combi-oven (micro en warme lucht), vaatwasmachine, koffiezetmachine, broodrooster en alle nodige bestek en eet- en kookgerei.

In de berging staat een wasmachine die eveneens kan gebruikt worden. Als u dit wil doen, dient u wasmiddel zelf mee te brengen

HD TV met satelliet en abonnement op TV Vlaanderen. Alle Vlaamse posten en radio stations kunnen zonder moeite ontvangen worden.

Woonkamer met uitschuifbare tafel en ruime zithoek

Toilet

Berging met barbecue materiaal

Ruime barbecue (barbecook) met vetopvang en deksel

FOTOGALERIJ: living-zithoek I keuken

Eerste verdieping

Slaapkamer 1 heeft een dubbel bed met afmetingen 200x160cm matras uit één stuk, met ruime kasten FOTOS

Slaapkamer 2 heeft 2 zeer stabiele, ruime stapelbedden en eigen kasten. Afmetingen stapelbedden: 200x90cm. FOTOS

Voor alle bedden bedlinnen meebregen = onderlaken, kussenslopen en dekbedovertrek.

Badkamer met WC, lavabo & ruime douche FOTOS

Omgeving woning

Vooraan is er een overdekt terras van 15 m2 met vaste luifel en tuinmeubelen. Achteraan is er een open terras. Naargelang de behoefte van meer of minder zon of schaduw kan men kiezen welk terras men neemt. Helemaal rondom ligt het terrein in fijne kiezelsteentjes.Aan de ingang van het terrein is een poortje geplaatst. Die kan gesloten worden om bij voorbeeld te vermijden dat kleine kinderen weg zouden lopen en misschien in het zwembad zouden sukkelen. Heeft men dit niet nodig dan kan men natuurlijk de poort permanent laten open staan.

FOTOS

Zwembad

grootte: 55 m2. Kan vrij gebruikt worden, volgens de voorwaarden van het huishoudelijk reglement. Er is één vaste ligstoel per woning. Ligstoelen kunnen meegenomen worden, doch moeten ook telkens weer terug meegenomen worden. Bovendien is er een vaste douche met verwarmd waterreservoir voor wie zich buiten wil afspoelen.
Toegangspoortje met veiligheidsvoorziening voor kleinere kinderen.
Warmetepomp die het water constant op 28-29°c houdt. Zandfilter en automatische pH dosering.

FOTOS

Huurvoorwaarden

Voor elke verhuring wordt een onderling huurcontract opgemaakt. Een copie hiervan kan u hier inzien.

Er is ook een uitvoerige beschrijving voorhanden waar alles ligt en hoe alles kan en mag gebruikt worden. "Wie, wat, waar, hoe … in Sablet" kan ook hier ingekeken of afgeprint worden.

Voor ons en voor alle eigenaars van het domein is het zeer belangrijk dat iedereen respect opbrengt voor éénieders rust en comfort. Er wordt uitdrukkelijk gevraagd het algemeen huishoudelijk reglement te aanvaarden en te respecteren. 
De huurprijs is in functie van het toeristisch seizoen.

De eindschoonmaak kan u zelf doen of laten doen. Dit wordt gedaan door een externe firma voor € 60 (zie huurreglement)

Als u interesse hebt, vult u het aanvraagformulier in en wij sturen u graag een prijsofferte.

LET OP: vermeld aub uw telefoonnummer. Na insturen van het aanvraagformulier contacteren wij u per telefoon. Zo bent u zeker dat er niemand misbruik maakt van uw gegevens.


Terug I Home Editie 06/2019
pa. Beukenhofstraat 52, 101, 85270 Vichte, België - 0032/475/428091 theosmet@telenet.be